Fastturtle Road to Utrecht #12

Fastturtle Road to Utrecht #12

Week 12 alweer! Deze week ging best goed. Ik heb wel maar twee keer gelopen maar een keer heb ik dus vervangen voor een andere soort training welke ook wel belangrijk was voor Utrecht. Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan verder!

Dinsdag
Ik kreeg weer eens een nieuw trainingsschema. Ik ben van 3 naar 2 dagen gegaan dus het schema is iets voller dan dat ie was. Iets meer oefeningen dan ik gewend ben. En met een nieuw schema is het sowieso weer altijd even wennen want je weet niet precies hoeveel gewicht je moet pakken. En soms moet je ook even uitvinden hoe een bepaalde oefening precies werkt. Maar ik vind het altijd heel erg leuk als ik een nieuw schema krijg. De training was dus zeker goed geslaagd. En ik had de dag erna veel minder spierpijn dan ik had verwacht. Score!

Woensdag
Op woensdag stond ik voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens op de baan. Omdat ik train voor een halve marathon en ik het idee heb dat ik een beetje op hetzelfde niveau blijf steken besloot ik om maar weer eens mee te doen met een baantraining. Ik vond het heel erg leuk! As vrijdag lees je hier nog veel meer over! De training was in ieder geval: 400-600-1000 m. Tussendoor 200m rust en 400 m serie rust. En de serie werd 4x herhaald. Mijn benen waren kapot maar ik was wel echt voldaan na deze training.

Zaterdag
Op vrijdag waren er stiekem iets teveel drankjes in gegaan. Het opstarten op zaterdag ging dan ook wat moeizamer dan normaal. Er stond vandaag een halve marathon op de fiets op het programma. Wij hadden namelijk bedacht dat we de route van de halve marathon van Utrecht al een keer wilden fietsen dus dit gingen we vandaag doen. Lekker rustig aan gedaan en de route goed verkend. Het zag er goed uit dus nu heb ik alleen maar meer zin gekregen in de halve!

Natuurlijk liep ik op zondag ook nog de 10k in Schoorl maar hier heb je afgelopen maandag al over kunnen lezen.

Hoe was jouw week?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *