Fastturtle Road to Utrecht #10

Fastturtle Road to Utrecht #10

Nieuwe ronde nieuwe kansen. Vorige week natuurlijk iets minder getraind voor Utrecht dan ik eigenlijk wilde dus deze week wilde ik wel al mijn trainingen doen. Ook gingen we een weekendje weg met mijn familie  dus onze duurloop was op de camping. Hoe het allemaal gegaan is lees je hier. 

Dinsdag
Na het avondeten was het eerst weer tijd voor de eerste training deze week in de sportschool. In dit schema is de eerste training altijd een chestday. Ik vind deze oefeningen vaak wel zwaar omdat dit nog een beetje onderontwikkeld gebied is haha. Maar ik merk wel dat de oefeningen de vruchten afwerpen en dat ik steeds sterker word.

Daarna stond er ook nog een rondje hardlopen op het programma. Een rondje van 10k op een niet zo hard tempo want het was een beetje bedoelt als een herstelloopje. Het ging meteen vanaf het begin wel goed al startte ik wel iets te snel maar dit werd wel rechtgetrokken tijdens de rest van de training. Ik kreeg op een gegeven moment alleen kramp in mijn voet maar dit trok vrij snel weer weg gelukkig. En geen buikpijn gehad!

Woensdag
Woensdag was weer een mooie dag voor een legday. Ik heb wel een aantal oefeningen uit mijn schema gehaald want deze zorgden ervoor dat mijn hamstrings steeds korter werden. En ik ben al niet de lenigste persoon van mezelf dus dit is niet zo handig. Ook heb ik nog steeds zo nu en dan last van mijn hamstring dus deze oefeningen laat ik even. De rest van de oefeningen gingen lekker. Thuis heb ik nog een half uurtje yoga gedaan. Dit voelde echt goed en ga ik echt wel vaker doen.

Donderdag
De hele week voel ik me al niet top en vandaag is helaas geen uitzondering. Besloten om deze week dus extra yoga te doen en het bij twee sportschool trainingen te houden. Ik wil denk ik sowieso nog maar 2 keer sportschool en 3 keer hardlopen. Vind het toch allemaal vrij druk + tijdrovend naast 40 uur per week werken. Maar hardlopen heb ik wel gedaan vandaag. Het was weer tijd voor een benchmark! 7 min inlopen – 3 min versnellen – 5 min uitlopen. Ik had het best zwaar maar het ging wel prima. Zie je op deze foto mijn nieuwe speeltje? Later hier meer over!! Ook heb ik nog een kwartiertje een yoga les gedaan van NTC.

Zondag
Dit weekend waren we dus een weekendje weg met mijn ouders. Hier moest natuurlijk ook gelopen worden. Er stond een duurloop van 15k op het programma. Ik kreeg alleen helaas weer last van mijn buik en was na 10k gestopt met lopen. Ik heb even gewandeld en daarna nog geprobeerd maar na 500m moest ik het helaas opgeven want het deed echt zoveel pijn. Ik las op internet dat het dan verstandig is om niet te vezelrijk te eten voor de run dus de volgende keer eens proberen. Ik hoop dat het werkt.

Hoe was jullie week?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *