Fastturtle: Recap van mei

Fastturtle: Recap van mei

De maand mei was er een uit de boeken. Trainingen gingen lekker, ik had veel motivatie en ik werd weer blessurevrij! Ik kan dus met een super tevreden gevoel terug kijken op de maand mei. Ook liep ik deze maand de meeste kilometers in een maand, ooit! Lees je mee?

Deze maand heb ik me weer perfect aan mijn hardloopschema gehouden. Ik vind het gewoon fijn om een soort routine te hebben en als die er eenmaal inzit dan is het veel makkelijker om alle trainingen gewoon te doen! Ik liep alleen een keer een wedstrijd in plaats van een lange duurloop haha. Maar het was wel dezelfde afstand als op de planning stond dus daarom kon het wel. Al met al dus helemaal niks te klagen. Ook ging ik deze maand voor het eerst en het laatst naar de fysio. Ik had al een langere tijd last van mijn lies en mijn heup en was er nu klaar mee. Ik was na 3 behandelingen alweer ‘ontslagen’ dus ook dat ging gesmeerd. Ik ben weer blessurevrij verklaard! Ook sta ik nog steeds 2 keer per week in de sportschool. Deze hele maand heb ik 1 keer een training overgeslagen dus daar kan ik zeker niet over klagen. Ik zie echt aan mijn lichaam dat alles strakker wordt en sterker.

Qua eten volg ik nu een ander beok van FitGirlCode, even wat afwisseling! Ik ben er nog steeds heel tevreden mee en ik merk dat als ik eens een weekend ongezond eet ik nog steeds niet echt meer aankom. Ik ben echt blij dat ik dit nu bereikt heb en dat ik dit zo goed kan volhouden. Op naar mijn beste zomerlichaam ooit. Deze maand liep ik een onverwachte wedstrijd. Er zouden veel bekenden aan meedoen en daarnaast was het gewoon in Utrecht. Super leuk en ik heb ook heel goed en sterk gelopen. Hier kan ik alleen maar tevreden over zijn. Het uitgebreide verslag lees je hierrrrr.

Hardloopstatistieken van mei:
Aantal runs: 13
Gemiddelde snelheid: 5:25 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 135 km
Wedstrijd: Leidsche Rijn Loop – 1:22:34 (15k)

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *