Fastturtle: Recap van juni

Fastturtle: Recap van juni

De maand juni was echt mega sportief en ik heb meer kilometers gemaakt dan ooit! Ook liep ik deze maand ‘zomaar’ even 3 hardloopwedstrijden. Deze waren allemaal niet gepland van te voren dus dat was redelijk spontaan. En qua weer was het natuurlijk ook een geweldige maand! Lees je mee? 

Deze maand heb ik me goed aan mijn hardloopschema gehouden. Dit was ook de maand waarin ik van 3 naar 4 hardlooptrainingen per week ging. Ik wil eerst dat graag uitbouwen voordat ik echt mijn afstanden ga uitbouwen. En dat is dus heel erg goed gelukt. Ik loop nog steeds op vaste dagen (maandag, woensdag, vrijdag en zondag) en dat maakt het wel makkelijk om me aan het schema te houden. Het is nu gewenning geworden om ook echt op die dagen te gaan! Ik kan steeds een stukje bij beetje harder rennen met een lagere hartslag. Ik moet er nog wel echt aan wennen om ook mijn hartslag laag te houden tijdens een training maar ik merk er wel echt veel profijt van. Hier blijf ik dus zeker mee doorgaan!Ik probeerde deze maand ook weer elke week 2 keer naar de sportschool te gaan. Volgens mij is dit prima gelukt, alleen de laatste week van juni ben ik maar een keer gegaan. Ik merk tijdens het hardlopen veel profijt van deze trainingen en heb een veel betere houding hierdoor. Heel fijn dus!

Ook let ik nog steeds op mijn eten. Ik probeer gewoon om door de weeks goed en gezond te eten en in het weekend de teugels een beetje te laten vieren. Dit werkt goed voor mij en ik verlies ook nog steeds wel wat gewicht. En dat is ook wel wat ik nog steeds graag wil. Ook zit ik een stuk beter in mijn vel en voel ik me gewoon fijner op deze manier.Deze maand ben ik begonnen met wielrennen. Ik heb nu 2 ritjes gemaakt en merk dat ik het wel heel leuk vind. Ik ben alleen benieuwd of ik het qua tijd wel kan combineren met mijn drukke schema op dit moment maar dat is van latere zorg! Deze maand liep ik dus ‘opeens’ drie hardloopwedstrijden. En eigenlijk gingen ze alle drie ook nog eens best wel goed. Ik heb voor elke wedstrijd mijn doel behaald dus dat is mooi meegenomen! Verslag van de Leidsche Rijn Loop, verslag van de Zomeravondcup en verslag van de Midzomermarathon!

Hardloopstatistieken van juni:
Aantal runs: 17
Gemiddelde snelheid: 6:10 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 177,4 km
Wedstrijd: Leidsche Rijn Loop – 1:22:34 (15k) / Zomeravondcup – 50:22 (10k) / Midzomermarathon – 1:58:37 (21,1k)
Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *