Fastturtle: Recap van augustus

Fastturtle: Recap van augustus

Van de week zag ik opeens dat ik nooit een recap van de maand augustus heb geschreven. Onder het mom van beter laat dan nooit: hier is ‘ie dan. Ik liep deze maand weer meer kilometers dan ooit en was lekker aan het opbouwen. Ook liep ik een wedstrijd (een trail). Lees je mee?

Ik ging deze maand lekker verder met het schema dat ik had gekregen van mijn trainer van atletiek. Ook besloot ik deze maand om de marathon van Amsterdam te lopen in plaats van de marathon van Keulen. Hierdoor had ik twee weken extra in de voorbereiding voor de marathon. De trainingen gingen super goed, ondanks het warme weer. Het opbouwen ging ook heel lekker en stukje bij beetje werkte ik zo al mijn trainingen af. Ook liep ik mijn eerste lange duurloop. 25 kilometer georganiseerd door een atletiekverenining in Amsterdam. De start en de finish waren ook in het Olympisch Stadion, net zoals met de marahton zelf. Super vet! Ook was ik nog geregeld in de sportschool te vinden en ging ik vaak op maandag naar de krachttraining van atletiek. Ik heb hier echt veel profijt van en merk echt dat ik hierdoor sterker word. Ook tijdens het hardlopen is dit echt heel fijn en een goede toevoeging.

Met eten gaat het nog steeds prima. Ik eet vooral naar behoefte en dit word wel iets meer nu ik echt standaard vier keer per week buiten sta voor een rondje. Ik zit nog goed op gewicht en ben hier heel blij mee. Zit een stuk beter in mijn vel. Ik liep deze maand de Stroese Heide Trail. Je leest hierrrrrrrr hoe dat ging!

Hardloopstatistieken van augustus:
Aantal runs: 18
Gemiddelde snelheid: 5:53 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 222,7 km
Wedstrijd: Stroese Heide Trail – 2:14:16 (23K)

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *