Fastturtle: Recap van april

Fastturtle: Recap van april

Zo, 2018 is ook alweer op een derde! Wat gaat dat snel voorbij zeg allemaal. Deze maand ging het heel goed qua sporten. Ook liep ik natuurlijk de halve marathon van Berlijn deze maand. Lees je mee?

Ik heb me deze maand erg netjes aan het hardloopschema gehouden. Ik heb een keer een training na 1 kilometer afgekapt in verband met mijn lies. Ook heb ik een aantal baantrainingen niet gelopen in verband met mijn lies. Maar dan liep ik gewoon een rustige duurloop. Ik heb dus bijna geen trainingen overgeslagen, alleen vervangen door een andere training. April was dus een prima hardloopmaand!Ik merk dat mijn hartslag steeds wat lager is bij een zelfde snelheid. Ik merk echt dat mijn hart sterker wordt en steeds meer aan kan. Ik moest aan het begin wel even wennen aan de warmte maar ook dit gaat nu heel erg goed!
Ik stond deze maand elke week ook 2 keer in de sportschool. Samen met Yannick train ik echt gericht op oefeningen die ondersteunen bij het hardlopen en het versterken van de romp, schouders en armen. Dit gaat echt lekker en ik kan ook steeds meer gewicht/meer herhalingen! Ook rek en strek ik nog steeds erg goed na elke training. Dit bevalt me prima.

Ik volg nog steeds het boek van de FitGirlCode en dit is echt een super fijn boek. Er staan lekkere recepten in en ik heb echt geen honger met dit schema. Ook ben ik 5 kilo lichter dan vorig jaar rond deze tijd en dat is natuurlijk ook heel erg mooi meegenomen! Ik doe niet voor niks zo hard mijn best. eten Deze maand liep ik de halve marathon van Berlijn. Helaas mijn doel niet gehaald maar ik was wel tevreden! Ik heb niet gewandeld en daar ben ik trots op. Hierrr lees je het verslag!
En ik liep de Johan Cruyff Foundationrun. Dit was geen officiële wedstrijd maar ik heb er wel een verslagje van geschreven. Die kan je hierrrr lezen.

Hardloopstatistieken van april:
Aantal runs: 13
Gemiddelde snelheid: 6:03 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 116,7 km
Wedstrijd: Halve Marathon Berlijn – 2:08:32 (21,1k) / Johan Cruff Foundationrun 1:18:52 (14k)

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *