Fastturtle: recap van november

Fastturtle: recap van november

Waauw dan is gewoon november ook alweer voorbij! Wat vliegt de tijd, het is gewoon al bijna 2018. In november stond het oppakken van hardlopen weer centraal. Het rennen zonder schema omdat ik eigenlijk niet een echt doel had. Daarnaast probeerde ik ook nog zoveel mogelijk in de sportschool te staan. 

Deze maand liep ik dus eigenlijk zonder echt doel. Ik liep wel een wedstrijd in november maar dit was ‘maar’ 7K. Hiervoor hoefde ik dus niet echt te trainen. Ik had zelf een schema gemaakt om toch wel te blijven lopen deze maand en dat ging gelukkig wel goed! Ik liep dus ongeveer zoveel trainingen als ik wilde lopen en daar ben ik blij mee. Niet in een zwart gat beland ondanks dat ik geen doel had.
Ik liep de trainingen op tijd. Dan maakt het dus niet uit hoe hard je rent, je moet toch de tijd vol maken. Dit beviel me op zich best goed. Toch ga ik aankomende tijd weer eens op kilometers trainen. Eens kijken hoe dat me bevalt en dan ga ik kiezen voor welke methode ik ga.
Ik probeer nog steeds om 1 tot 2 keer per week in de sportschool te staan. Dat is deze week ook best wel goed gelukt. Het is gewoon lekker als je in de flow terecht komt en dan is het ook helemaal niet meer echt ‘moeilijk’ om naar de sportschool te gaan. Deze maand kwamen we ook in een soort flow en werd het weer meer onderdeel van ons leven! Dat is ook graag wat ik wil dus dat is geslaagd.

Qua eten is er eigenlijk niet zoveel veranderd. Ik houd soms mijn voeding bij maar ik weet wel wat ik ongeveer kan eten om op hetzelfde gewicht te blijven. Wel probeer ik IF te volgen maar hier komt later een blogpost over! Stay tuned.

Deze maand liep ik samen met Yannick de Zevenheuvelennacht. Deze liepen we vorig jaar ook en dit vind ik echt een van de leukste wedstrijden van het jaar. Ook dit jaar stelde hij niet teleur. Je kunt hier lezen hoe het ging.

Hardloopstatistieken van november:
Aantal runs: 12
Gemiddelde snelheid: 6:06 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 70,82 km
Wedstrijd: Zevenheuvelennacht 7K in 37:03

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *