Fastturtle: Recap van mei

Fastturtle: Recap van mei

Zoals ik al eerder zei vind ik mei de leukste maand van het jaar. Het weer begint altijd weer wat beter te worden en daarnaast ben ik jarig in deze maand. Dat vind ik nog steeds net zo leuk als vroeger. Daarnaast ging het met sporten ook heel goed!

Vorige maand moest ik nog naar de fysio maar dat hoefde deze maand helemaal niet meer. Sterker nog, ik heb deze maand mijn knie helemaal niet meer gevoeld. Ik heb rustig aan opgebouwd en ik liep 28 mei eindelijk weer eens 30 minuten aan een stuk! Echt een hele vooruitgang en hier ben ik echt super blij mee.

Ook probeerde ik weer twee keer per week naar de sportschool gegaan. Ik ben met Kayla gestopt omdat ik niet echt het idee had dat ik getraind had achteraf. Ik was wel moe omdat het op een hoog tempo ging maar elke training was ook heel kort. Ik hou toch meer van een iets langere training met gewicht. Dus ik ben weer overgestapt op normale sportschool trainingen. We bepalen gewoon aan het begin wat we gaan trainen en aan de hand hiervan bepalen we oefeningen. Dit werkt best goed en hierdoor zijn we ook weer helemaal gemotiveerd!

Ik ben nog steeds bezig met het eetschema. Het is heel fijn om in grote lijnen aan te houden zodat ik weet dat ik niet teveel eet per dag. Ook kan ik hiermee aan het begin van de dag al in mijn macro’s inmeten als ik bijvoorbeeld een stukje taart eet. Dan laat ik wat tussendoortjes weg en is er niks aan de hand. Ik merk wel dat ik het makkelijker vind om gezond te eten als het sporten ook goed gaat. Dit staat bij mij toch wel met elkaar in verbinding.

Deze maand liep ik nog geen wedstrijd. Ik moest langzaam opbouwen van de fysio dus dat heb ik gedaan. In juni begin ik weer langzaam met baantraining in plaats van een van de trainingen die nu in mijn schema zit. Hierdoor loop ik dan nog steeds 3 keer per week.

Hardloopstatistieken van mei:
Aantal runs: 13
Gemiddelde snelheid: 5:58 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 61,1 km
Wedstrijd: geen

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *