Fastturtle: Recap van juni

Fastturtle: Recap van juni

Wat was dit een leuke maand en wat is ie voorbij gevlogen! Heerlijk weer hebben we al gehad en daar word ik echt zo vrolijk van. Qua sporten ging het ook best goed. Heb iets minder gelopen dan ik eigenlijk wilde maar ja, kleinigheidjes houd je toch. Lees je mee? 

Ik heb deze maand redelijk rustig aan gedaan qua hardlopen. Van de fysio moest ik ook even een pas op de plaats maken zodra ik 30 minuten aan een stuk rende en dat heb ik dus ook maar gedaan. Ik wil wel graag blessure vrij blijven! Ik heb dus deze maand maximaal 35 minuten aan een stuk gerend. En in juli mag ik dus weer gaan opbouwen, onwijs veel zin in.

Ik heb deze maand weer lekker veel rondjes met Yannick gelopen. Heel erg fijn want dan merk ik toch dat ik iets dieper kan gaan en iets meer kan dan wanneer ik in mijn eentje loop. En natuurlijk is het ook een stuk gezelliger. Ook werden de 30 minuten rondjes steeds makkelijker en kan ik nu weer redelijk gemakkelijk een 5K lopen. Gelukkig maar! Hier ben ik wel echt blij mee want dit was echt best een opgave weer. Maar dat is dus nu weer gemakkelijker geworden.

Deze maand stond ik ook weer lekker veel in de sportschool. Ik ben bijna elke week wel 2 keer geweest. Ik merk echt dat ik sterker word en dat het tijdens het hardlopen ook makkelijker is om een goede houding aan te nemen. Ik weet zeker dat dit door alle oefeningen in de sportschool komt. Vooral alle buik- en rugspier oefeningen heb ik veel profijt van!

En ik ben natuurlijk nog steeds bezig met het eetschema. Ik heb onlangs ook een nieuw schema ontvangen maar daar hebben jullie al over kunnen lezen. Het bevalt echt super goed en ik eet echt gezonder dan ooit. En het kost ook niet super veel moeite. Erg blij mee en hier wil ik zeker wel even mee door blijven gaan.

Ja! Ik liep deze maand ein-de-lijk weer eens een wedstrijd. Ik liep de 10K van Nederland in Amsterdam en koos voor de 5K afstand hierbij. Het was in veel opzichten een hele zware wedstrijd, het was namelijk meer dan 30 graden en we liepen vooral in de zon. Ook ben ik natuurlijk nog niet super goed in vorm. Toch werd ik derde bij de vrouwen! Een wedstrijd om nooit meer te vergeten dus.

Hardloopstatistieken van juni:
Aantal runs: 11
Gemiddelde snelheid: 5:52 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 55,09 km
Wedstrijd: 10K van Nederland: 5K in 29:10 minuten (parcours was eigenlijk 5,4K)

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *