Fastturtle: Recap van juli

Fastturtle: Recap van juli

Juli was echt een van de leukste maanden van dit jaar. Vooral omdat ik in juli lekker 2 weken op vakantie ben geweest. Maar ook omdat het eindelijk een beetje zomer werd. En ik was echt gemotiveerder dan ooit. Lees je mee?

In deze maand stond vooral het lopen op vakantie centraal. Ik zag er van te voren een beetje tegenop, ik had namelijk nog bijna niet in de warmte gelopen. Maar het viel me alles mee. Dat had er vooral mee te maken dat ik echt op mijn hartslag heb gelet en daardoor zorg je ervoor dat de trainingen niet te zwaar zijn.

Zoals ik net al zei liep ik dus veel op hartslag deze maand. Dit is me wel een soort van bevallen maar ook weer niet. Ik heb het idee dat mijn horloge het minder goed pakt en dat ik daardoor dus minder goed train. Ik moet namelijk steeds langzamer lopen, elke training is wat langzamer dan die ervoor anders zit ik niet in de goede zone. Ook zegt mijn horloge elke keer dat ik minder goed in vorm ben. Dit ga ik dus in augustus anders aanpakken want hier word ik niet heel vrolijk van.

Ik stond deze maand iets minder in de sportschool doordat ik op vakantie ging. Maar de keren dat ik in de sportschool stond waren heel erg fijn en heb ik ook goed getraind. Volgende maand pak ik dit weer goed op en wil ik weer twee keer per week gaan.

Het nieuwe eetschema bevalt me nog steeds erg goed. Ik vind het fijn om van te voren te weten wat ik eet en dan kan ik aan het begin van de dag ook gemakkelijk zien of ik nog wat eiwitten, koolhydraten of vetten moet eten. Ook heb ik sinds deze maand besloten dat ik geen vlees meer eet!

En als laatste liep ik deze maand natuurlijk ook een wedstrijd! Ik liep de 5K van VoorthuizenLoopt. Een super leuke wedstrijd. Lekker kleinschalig maar er staan wel altijd veel mensen langs de kant! Maar hier heb je al over kunnen lezen.

Hardloopstatistieken van juli:
Aantal runs: 12
Gemiddelde snelheid: 6:41 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 75,09 km
Wedstrijd: 5K VoorthuizenLoopt: 5K in 26:19 minuten

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *