Fastturtle: Recap van januari

Fastturtle: Recap van januari

Zo dan is het alweer tijd voor mijn eerste recap van 2018. In januari had ik enorm veel motivatie en dat merkte ik echt met alles. Met eten ging het weer beter en daarnaast ging het met sporten ook heel goed. Ik heb hardlopen een keer overgeslagen omdat ik een kleine blessure had. Sportschool ben ik elke week braaf 2 keer geweest! Lees je mee?

Deze maand liep ik met een duidelijk doel voor ogen: trainen voor de halve marathon en de trainingen weer wat langer maken. Ik had ook weer een schema gevolgd en daar heb ik me dus ook netjes aan gehouden. Een keer heb ik een 5K op maandag overgeslagen omdat ik last had van een kleine blessure in mijn achillespees. In plaats daarvan heb ik toen 30 minuten op een hoog tempo gefietst. Ik kan dus wel zeggen dat deze maand erg lekker is gegaan qua hardlopen!
Ik loop nog steeds op kilometers en dit bevalt me erg goed. Als je op tijd traint dan weet je nooit hoever je precies gaat lopen. Voor de halve marathon wil ik wel bepaalde kilometers maken dus ik wil wel weten hoever ik per training loop. Daarom is dit nu heel erg fijn.
Ik stond deze maand dus elke week twee keer in de sportschool. Dit was soms wel wat passen en meten maar het is gelukt! Ik had gewoon enorm veel motivatie en wilde er echt voor gaan deze maand en dat bleek dan dus ook wel. Ik kon deze maand bij elke oefening meer gewicht pakken dus: hard work pays off!

Ook qua eten gaat het weer een stuk beter deze maand. Vorige maand heb ik echt veel ongezond gegeten en gaf ik hier ook vaak aan toe. Deze maand merkte ik wel dat ik dit beter onder controle kon houden. En natuurlijk ‘cheat’ ik wel zo nu en dan maar wel een stuk minder dan vorige maand. Ik zie dit ook meteen terug aan mijn lichaam dus dat motiveert ook wel om dit vol te houden.
Deze maand liep ik geen wedstrijd. Volgende maand staat Schoorl gepland waar ik echt enorm veel zin in heb!

Hardloopstatistieken van januari:
Aantal runs: 13
Gemiddelde snelheid: 6:11 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 129,7 km
Wedstrijd: Geen

Liefs Jessica

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *