Fastturtle: recap van december

Fastturtle: recap van december

Het is dan eindelijk tijd voor de recap van de laatste maand van 2017. Ik zeg het nogmaals: dit jaar is zo snel voorbij gegaan. Maar daar gaat het nu even niet om. Nog een keer terugblikken naar de maand december! Lees je mee? 

Ook deze maand liep ik net zoals in november zonder doel. Aan het einde van de maand hadden we wel een trail gepland maar dit was ‘maar’ 8,5K dus daar hoef ik niet specifiek voor te trainen. Tegen het einde van de maand werden de trainingen weer wat langer want we zijn weer begonnen met de trainingen voor de Halve Marathon!
Ik loop de trainingen nu op kilometers. Dus hoe harder je rent, hoe eerder de training voorbij is. Op zich bevalt dat ook wel goed. Mij maakt het niet veel uit of ik op tijd of kilometers loop dus ik vind dit wel best.
Ik stond ook nog wel een tot twee keer per week in de sportschool. Helaas wel twee keer ziek geweest deze maand waardoor dit wel iets minder werd maar goed, niks aan te doen. De keren dat ik ging heb ik lekker getraind en merkte ik wel echt vooruitgang dus dat wil ik volgend jaar zeker vasthouden!

Qua eten is deze maand weinig veranderd. Natuurlijk waren daar de feestdagen en heb ik wat meer gegeten dan normaal. Maar daarna werd ik direct ziek dus daar heb ik verder niks van gemerkt. Ik merk wel dat ik mezelf ook niet helemaal te buiten ga met eten dan. Heb dat toch meer met koekjes en chips haha.
Deze maand liep ik samen met Yannick onze allereerste trail ooit! De Wisenttrail in Apeldoorn en we kozen voor de 8,5K. Dit was de kortste afstand. Wel een fijne afstand zo voor de eerste keer. Het was zwaar maar ook heel leuk. Zeker voor herhaling vatbaar! Je leest hier hoe het ging!

Hardloopstatistieken van december:
Aantal runs: 13
Gemiddelde snelheid: 6:14 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 83,65 km
Wedstrijd: Wisenttrail 8,5K in 56:45 min

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *