Fastturtle: Recap van augustus

Fastturtle: Recap van augustus

Ook augustus is alweer voorbij gevlogen zeg. Echt bizar hoe snel de tijd gaat. Augustus is qua hardlopen erg goed gegaan. Sportschool bleef hierin een beetje achter. Lees je mee?

In deze maand liep ik eigenlijk heel braaf al mijn trainingen. Eentje kon ik niet afmaken omdat ik veel last van mijn benen had maar verder ging het eigenlijk heel goed. We zijn weer aan het opbouwen qua afstand en dat gaat super goed. Ik begin wel vertrouwen te krijgen in de halve marathon!

Ik heb deze maand dus helemaal niet meer op hartslag gelopen. In de vorige recap gaf ik al aan dat dit me eigenlijk helemaal niet zo goed bevallen was. Ik heb deze maand op snelheid getraind en dat ging een stuk beter. Dit blijf ik dan ook doen want dit bevalt me wel erg goed.

Deze maand zijn we natuurlijk verhuisd en daardoor moesten we een nieuwe sportschool zoeken. Mede hierdoor stond ik wat minder in de sportschool afgelopen maand. Maar de keren dat ik er stond, stond ik er ook echt en trainde ik lekker hard. Aankomende maand heb ik een afspraak met een trainer om eens te kijken wat hij voor me kan betekenen.

Ik had deze maand wel veel en vaak zin in ongezonde dingen en hier heb ik ook wel vaker aan toegegeven. Maar goed een keer zo’n maand is natuurlijk helemaal niet erg. Ik heb wel geprobeerd om een hele maand geen chips te eten en dat is op 2x na wel gelukt! Verder gaat het prima met het eetschema. Wellicht laat ik binnenkort nog eens een nieuwe maken.

En ik liep deze maand weer een wedstrijd! De 8K tijdens de City Run in Ede. Dit was echt een hele leuke wedstrijd met redelijk veel toeschouwers langs de kant. Alleen jammer dat het parcours niet echt 8K was.. Je kunt hier lezen hoe het ging.

Hardloopstatistieken van augustus:
Aantal runs: 14
Gemiddelde snelheid: 6:07 minuten per kilometer
Aantal kilometer: 109,7 km
Wedstrijd: 8K City Run Ede: 8K in 40:13 (parcours was eigenlijk 7,54K)

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *