Fastturtle: Recap van april

Fastturtle: Recap van april

April doet wat ‘ie wil. Maar deze maand deed ik ook wat ik wilde. Ik kon het hardlopen weer gaan oppakken en uitbreiden en hier ben ik echt super blij mee! Ook in de sportschool ging het heel erg lekker. Lees je mee?

Deze maand ben ik nog wel bij de fysio geweest maar dit was nog maar 2 keer. Het ging steeds beter met mijn knie en mijn blessure verdween steeds meer naar de achtergrond. Mijn fysio vond het dan ook niet meer nodig dat ik daar kwam. Ik moest haar nog wel een keer mailen hoe het ging en dat was dat. Nu mocht ik het weer zelf gaan doen en mijn trainingen langzaam weer gaan uitbreiden.

Naast het hardlopen was ik ook twee of drie keer per week in de sportschool te vinden. Deze maand heb ik de circuits van Kayla ontdekt en deze doe ik nu. Ze gaan uit van 3x trainen per week. Soms doe ik ook een thuis workout omdat dit meestal ook wel kan met haar circuits, super fijn! Ik heb weer helemaal motivatie en vind het weer heel erg leuk om naar de sportschool te gaan.

En natuurlijk ben ik deze maand met het eetschema van Carmen begonnen! Ook dit bevalt heel erg goed. Ik zie super veel verschil en dat zonder al te veel moeite. Ik vind het alleen lastig om het zelf vast te houden maar met zo’n schema gaat het eigenlijk super goed! Dit schema volg ik 8 weken en dan kijk ik even hoe ik verder ga. Misschien vraag ik haar dan wel om een nieuw schema want het bevalt wel echt onwijs goed. Ik kan het iedereen aanraden!

Deze maand liep ik uiteraard geen wedstrijd. Dit kon nog niet. Maar ik was wel bij een onwijs gave wedstrijd aanwezig: de Marathon van Rotterdam. Hier heb ik samen met Yannick de hele ochtend en middag staan aanmoedigen. Echt heel erg leuk was dit, de wedstrijd eens van een andere kant meemaken.

Hardloopstatistieken van april:
Aantal runs: 11
Gemiddelde snelheid: 6:50 min per kilometer (komt door de intervals die ik nu moet doen)
Aantal kilometer: 23,22 kilometer
Wedstrijd: geen

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *