Fastturtle: Onverwacht prima trainingsweek!

Fastturtle: Onverwacht prima trainingsweek!

Deze week was onverwacht best prima. Woensdag heb ik een wedstrijd gelopen en toen dacht ik echt dat ik een blessure zou hebben. Gelukkig viel dit heel erg mee. Ook had ik niet verwacht dat ik de dag na koningsdag nog zou sporten maar ook dit viel alles mee. Lees je mee? 

Maandag 23 april
Op maandag was het natuurlijk weer tijd voor een lekker rondje hardlopen. Samen met Yannick besloot ik om een rondje van 8 kilometer te lopen. Eigenlijk ging het heel erg goed en kon ik het hele rondje mijn hartslag redelijk laag houden. Ook had ik het helemaal niet zwaar. Alleen aan het einde voelde ik weer wat in mijn lies maar toen waren we toch al klaar. Ook stond ik daarna weer in de sportschool. Super fijn die werkdagen tot 15:30. Dan heb je ’s avonds nog veel tijd om lekker te sporten. Ook in de sportschool ging het lekker.

Woensdag 25 april
Op woensdag liep ik dus een wedstrijd samen met Yannick. Hoe dat ging kan je aanstaande woensdag lezen!

Zaterdag 28 april
Op zaterdag werd ik tegen alle verwachtingen in super fris wakker. Koningsdag was erg gezellig dus dat had ik niet verwacht haha. Na wat motiverende woorden wilde Yannick gelukkig ook wel mee naar de sportschool. Het was heerlijk rustig en de training ging ook erg goed. Voordat ik het wist zat het er alweer op. Daarna zijn we naar mijn ouders gegaan en daar was het tijd voor mijn 10 kilometer rondje. Ik had wel zware benen en zere voeten door Koninsgdag maar verder ging het opzich best goed. Mijn hartslag bleef laag en het werd echt een mentaal rondje. In mijn hoofd had ik het namelijk heel zwaar maar mijn hartslag liet zien dat dit eigenlijk helemaal niet zo was. Fijn rondje en goede afsluiter van deze week!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *