Fastturtle: Nieuwe site

Fastturtle: Nieuwe site

Ik had laatst wat uurtjes over en toen besloot ik om mijn site eens te veranderen. Ik vond hem eigenlijk helemaal niet zo leuk en daarom was het tijd voor een make over!

Ik was aan het begin eigenlijk al niet helemaal blij met de looks van de site. Maar ik was toen al heel erg blij dat het me gelukt was om Ć¼berhaupt een site te ‘bouwen’. Dus ik besloot toen om het maar zo te laten. In de tussentijd was ik vooral druk met bloggen en fulltime werken en daardoor was ik er nooit aan toe gekomen.

Laatst was ik dus een keer vroeg wakker in het weekend en toen was ik er ineens helemaal klaar mee. Ik had nog wat andere templates gedownload aan het begin en ik heb ze allemaal geprobeerd. Uiteindelijk werd het deze en eigenlijk ben ik er echt super blij mee!

Ik vind het leuk dat hij niet meer helemaal wit is en dat er ook nog andere kleuren in het template zitten. Ook komt de kleur groen wat meer terug en dat past ook weer goed bij mijn logo!

Wat vind jij van de nieuwe site?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *