Fastturtle: Nieuwe liefde

Fastturtle: Nieuwe liefde

Ik heb sinds afgelopen maandag een nieuwe liefde. Ik speelde al langer met de gedachte om een wielrenfiets te kopen. Maar ja die dingen zijn natuurlijk nogal aan de prijs. Maar sinds ik de laatste tijd steeds meer fiets naar werk en dat heel leuk vind toch op maandag de knoop doorgehakt en een fiets gekocht.

Op zondag vertelde ik tegen Yannick dat ik misschien wel een wielrenfiets wil gaan kopen. Hij was meteen super blij want hij wil al heel lang een wielrenfiets maar hij wilde dan wel graag dat ik meeging want in zijn eentje vindt ie het saai haha. Dus toen ik vertelde dat ik wel wilde wielrennen ging hij direct online opzoeken of er een beetje betaalbare fietsen te vinden waren. Op de site van Decathlon werden onze gebeden verhoord.
Op maandag gingen we even bij de Decathlon kijken hoe de fietsen er in het echt uitzagen en of ze een beetje fijn waren. Nou voordat ik het wist had ik ook 2 setjes met kleding uitgezocht en hadden we de fietsen gekocht haha. Soms kan het snel gaan en Yannick en ik zijn beide niet van het ‘geduld is een schone zaak’. Als we iets willen dan willen we het direct haha.

Op maandag hebben we direct een proefrondje gefietst. 22 kilometer want Yannick was die dag 22 geworden. Ik vond het echt super leuk alleen het afdalen vond ik nog wel spannend. Het is nog wel even wennen want het is echt heel anders dan een normale fiets. Maar ik vind het wel echt super leuk en ik heb enorm veel zin om lekkere ritjes te maken.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *