Fastturtle: Mindere week dan ik had gewild

Fastturtle: Mindere week dan ik had gewild

Afgelopen week had ik 5 trainingen op het programma staan. Ik heb deze trainingen wel allemaal gedaan. Maar niet elke training ging zoals ik het van te voren graag gezien had. Daarom was het voor mijn gevoel een wat mindere weer dan ik eigenlijk gewild had. Lees je mee? 

Maandag 30 april
Op maandag stond ik natuurlijk weer buiten voor een lekker rondje hardlopen. Dit rondje is bijna niet meer weg te denken haha. Ik liep dit rondje samen met Yannick. We gingen voor 6 kilometer op een steady tempo. Het ging opzich wel goed alleen ik had het wel redelijk zwaar. Maar ik kon de 6 kilometer makkelijk uitlopen dus dat was heel erg fijn. Goed begin van de week. Ook stond ik weer in de sportschool. Dit was ook een hele fijne training. We hebben wat nieuwe oefeningen erbij gedaan en dat is heel erg leuk en bevalt goed. Ik vind de sportschool elke keer leuker en dat is ook heel erg fijn.

Woensdag 2 mei
Normaal sta ik op woensdag natuurlijk op de baan. De laatste tijd heb ik dit al een tijdje niet gedaan en deze week was helaas geen uitzondering. Ik was bij de fysio geweest en zij raadde me af om te gaan. Over de fysio later meer! In plaats van de baantraining ging ik dus zelf voor een rustig rondje. Ik wilde 12 kilometer lopen op een voor mij rustig tempo. Dit viel uiteindelijk wat sneller uit dan ik wilde maar toen ik eenmaal wat sneller liep wilde ik dit ook volhouden. Na 3 kilometer begon het aftellen en wilde ik eigenlijk al stoppen. Maar ik heb toch de 12 kilometer volgemaakt en daar was ik echt super trots op.

Vrijdag 4 mei
Op vrijdag stond ik samen met Yannick buiten voor een duurloopje van 16 kilometer. Helaas werkte mijn buik echt niet goed mee en besloot ik om na 5 kilometer te stoppen. Het moet toch leuk blijven en met buikpijn lopen is echt helemaal niet leuk. Ook had ik tijdens deze run en plannetje bedacht voor de week erna en daarom kwam het ook wel beter uit om deze run wat minder kilometers te lopen. Maar toch baalde ik wel dat ik geen 16 kilometer had gelopen deze run. Maar dat moet ik gewoon van me afzetten denk ik.

Zondag 6 mei
Op zondag stond ik weer samen met Yannick in de sportschool. We hebben veel schouders en rug getraind en dat vind ik altijd heel erg lekker om te trainen. Daarna hebben we nog wat benen en evenwicht getraind en dat was weer nieuw. Dus dat was echt best lastig maar ook heel leuk om dus wel eens wat nieuws te doen. Er is echt werk aan de winkel dus dit gaan we denk ik wel vaker doen. En zo sloot ik deze week af!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *