Fastturtle: I’m back!

Fastturtle: I’m back!

Het is even wat rustiger geweest op de blog. Er is namelijk iets wat ik jullie nog niet verteld had en dat had even wat meer prioriteit de afgelopen tijd. Maar vanaf nu ga ik weer elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 15:00 een blogpost online zetten!

Maar wat ik jullie nog niet verteld heb: ik heb een nieuwe baan! Ik zat bij Trend People toch niet echt op mijn plek. De collega’s waren erg leuk, ik vond alleen het werk niet heel erg leuk en daardoor hebben we besloten dat het beter was als ik iets anders ging zoeken.

Nou dat is dus gelukt en sinds 6 november werk ik bij ASA Onderwijs. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de planning van leerkrachten. Inmiddels heb ik mijn proeftijd doorlopen en is het van beide kanten positief gebleken dus dit is erg fijn! Ik heb het qua werkzaamheden hier veel meer naar mijn zin en zit hier echt op mijn plek. Super fijn dat dit zo is gelopen allemaal!

Dat was dus ook direct de reden dat ik wat minder geblogd heb de laatste tijd. Ik wilde me even volledig op het werk focussen en dat heb ik dan ook gedaan. Maar nu heb ik weer enorm veel zin om te bloggen dus dit zal ik ook weer gaan oppakken!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *