Fastturtle: Hele prettige trainingsweek

Fastturtle: Hele prettige trainingsweek

Afgelopen week was echt een week uit het boekje. Ik heb alle trainingen gedaan en eigenlijk gingen ze ook allemaal best wel lekker. Dit is echt motiverend en super fijn! Lees je mee?

Maandag 14 mei
Op maandag was het weer tijd om de week sportief af te trappen. Normaal ga ik hardlopen en sta ik in de sportschool. Deze week stond ik alleen buiten voor een rondje hardlopen. Ik ging samen met Yannick een rondje van 7 kilometer op ‘tempo’. En ja het was best wel zwaar want het was echt enorm warm. Maar verder ging het super goed en kon ik het tempo echt wel prima volhouden! Uiteindelijk liepen we 5:25 pace gemiddeld. Niet slecht.

Dinsdag 15 mei
Op dinsdag stond ik in de sportschool. De maandagavond werd namelijk verder gebruikt voor het werken in onze tuin. Op dinsdag stond ik dus in de sportschool. In mijn eentje deze keer. En eigenlijk was dat best wel prima! Ik was best wel snel klaar en dat vond ik wel fijn haha. En de oefeningen gingen ook echt lekker. Wat wil je nog meer.

Woensdag 16 mei
Op woensdag stond ik ein-de-lijk weer eens op de baan! Ik vond het echt super leuk om er weer eens te zijn. Zoals altijd begon ik met een warming-up van 2 kilometer. Daarna was het tijd voor de krachttraining en de loopscholing. En als laatste stond de kern op het programma: 15 x 200 meter op 3 kilometer tempo. Het ging echt super goed en ik vond het vooral echt super fijn dat ik weer mocht.

Donderdag 17 mei
Ook op donderdag stond ik weer in de sportschool. En ook op donderdag stond ik er weer in mijn eentje. En ook deze keer ging het weer lekker. Ik had stiekem nog wel wat spierpijn maar ondanks dat kon ik mijn training goed afmaken. Dit zijn dus de fijne trainingen!

Zondag 20 mei
Normaal loop ik natuurlijk altijd op zaterdag maar op zaterdag gingen we naar een festival. Vandaar dat ik pas op zondagavond buiten stond voor een rondje hardlopen. Deze keer stond ik samen met Yannick buiten. We wilden 14 kilometer op een rustig tempo rennen dus dit deden we ook. Aan het begin had ik het echt zwaar en had ik enorm zware benen door het festival. Maar ik kwam er steeds beter in. Op de helft heb ik een pitstop gemaakt om naar de wc te gaan en daarna gingen we weer door. De rest ging best prima op een paar agressieve ganzen na haha.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *