Fastturtle: Goede basisconditie

Fastturtle: Goede basisconditie

Deze week kwam ik erachter dat ik eigenlijk best een goede basisconditie heb. Natuurlijk wist ik dit al wel maar toen ik dit weekend onverwacht een 15 kilometer wedstrijd makkelijk kon uitlopen besefte ik het me weer even! Echt fijn om zo goed in vorm te zijn. Lees je mee naar mijn trainingen van deze week?

Maandag 28 mei
Op maandag stond ik buiten voor een rondje hardlopen. Op het programma stond 7 kilometer op een steady tempo. Na 3 kilometer kreeg ik echt veel last van mijn buik. Met rennen en wandelen weer terug gegaan naar huis. Daar gauw even naar de wc en toen weer naar buiten om het rondje af te maken. Verder ging het rondje goed en hield ik het prima vol. Alleen jammer van mijn buik maar ja, je kan niet alles hebben!
Ook stond ik daarna weer in de sportschool samen met Yannick. We deden een aantal oefeningen voor de schouders, rug, biceps en triceps. Het wordt steeds makkelijker en ik kan steeds ook wel wat meer gewicht weer pakken. We sloten de training af met planken. Nog even lekker die burn in de buikspieren.

Donderdag 31 mei
Op woensdag hebben we natuurlijk altijd baantraining. Maar woensdag was er een wedstrijd vanuit atletiek georganiseerd dus deze training ging niet door. Op donderdag haalden Yannick en ik de interval training in. We liepen eerst een stukje warm en daarna was het tijd voor de kern. Een piramideloopje stond er op het programma. 200-400-600-800-1000-800-600-400-200 en dan telkens 200 meter rust. Het was zwaar maar het ging wel heel goed! Na de kern liepen we nog wat uit en toen kwamen we op 11 kilometer.

Zaterdag 2 juni
Op zaterdag stond ik voor de tweede keer die week in week in de sportschool. Ook deze training was weer lekker. Ik merk dat ik soms wat minder zin heb om naar de sportschool te gaan maar als ik er ben is het altijd chill en gaat het altijd goed.

Zondag 3 juni
Op zondag liep ik onverwacht de Leidsche Rijn Run. Een 15 kilometer wedstrijd. Maar hoe dat ging, dat lees je woensdag!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *