Fastturtle: Geen zin

Fastturtle: Geen zin

Na de afgelopen trainingsweken die erg goed gingen was het wachten op een wat mindere trainingsweek. Ik moet zeggen dat mijn trainingen niet minder goed gingen. Ik had alleen wat vaker geen zin deze week. Daarom ben ik ook maar een keer naar de sportschool geweest. Wel heb ik 2 keer naar werk gefietst. Lees je mee?

Maandag 21 mei
Op maandag stond ik weer vroeg buiten voor een rondje. Ik was de zondagavond ervoor nog geweest dus dat voelde ik nog wel een beetje in mijn benen maar toch koos ik ervoor om wel naar buiten te gaan. En het ging eigenlijk best wel goed! Natuurlijk ging het niet vanzelf en moest ik wel moeite doen. Maar verder kon ik redelijk gemakkelijk mijn training afronden. De eerste kilometer moest ik wel even inkomen en liep ik lekker traag maar ik kon steeds wat harder gaan lopen. Prima training!

Woensdag 23 mei
Ook afgelopen woensdag stond ik weer lekker op de baan. Ik ben echt blij dat ik weer ‘mag’. Eerst liepen we 2 kilometer als warming-up. Daarna was het tijd voor de krachttraining. Die was deze keer best wel heftig maar wel heel lekker. Een soort routine waarbij je veel verschillende oefeningen deed. Als laatste deden we nog wat loopscholing en toen was het tijd voor de kern. 12 x 400 meter met de laatste 100 meter (van elke 400m) een speed finish. Ik mocht nog niet al te snel lopen dus ik sloot bij een minder snel groepje aan. De training ging echt lekker en nergens last van gehad!

Donderdag 24 mei
Op donderdag stond ik voor de enige keer de4ze week in de sportschool. Het ging prima en het was een hele chille training maar toch had ik deze week minder zin om naar de sportschool te gaan. Nou ja, die weken heb je ook en tijdens baantraining had ik ook al best veel krachttraining gedaan dus het was ook wel een keer prima zo!

Zaterdag 26 mei
En op zaterdag (ja toen het zo warm was inderdaad) was het tijd voor onze lange langzame duurloop. Op de planning stonden 16 warme kilometers. En ik moet zeggen, het duurde even voordat ik erin kwam. Maar toen ik eenmaal warm gedraaid was (dieseltje) ging het best wel lekker! Ja het was warm maar ik had er helemaal niet super veel last van. Totdat we over de helft waren. Toen werd het wel een stukje zwaarder. Maar nog steeds ging het wel prima eigenlijk! Zelfs de laatste paar kilometers nog wat kunnen versnellen. Heel erg blij met deze afsluiter van de week.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *