Fastturtle Fysio update #3

Fastturtle Fysio update #3

Afgelopen week was weer een leuke week. Het leukste was afgelopen weekend, toen was ik in Rotterdam om alle helden aan te moedigen! Wat een sfeer hangt er bij zo’n marathon zeg.

Maandag
Ik ben de week weer goed gestart met een lekkere workout. Ik deed eerst de oefeningen die ik van de fysio had gekregen. Dit zijn er al best veel dus hier laat ik het dan ook even bij. Ook stond ik weer op de loopband, deze keer liep ik 4 x 1 min zonder pijn! Het gaat steeds beter en het wordt weer steeds meer.

Dinsdag
Ik had weer een afspraak bij de fysio vandaag. Ik deed hier een circuitje en ze heeft me echt afgemat haha. We kwamen wel tot de conclusie dat het steeds beter gaat en dat ik eigenlijk niet meer zoveel afspraken nodig heb! Ook stond ik weer op de loopband: 5 x 1 min pijnvrij.

Donderdag
Ook donderdag stond ik weer in de sportschool. Ik begon de training met 3 x 2 min op de loopband. Ik mag weer gaan opbouwen dus de stukjes lopen worden ook steeds meer. Ik sloot de loopband af met 1 min sprint. Echt lekker om weer eens snel te lopen! Hierna deed ik weer de oefeningen die ik van de fysio had gekregen. Had ook weer wat nieuwe gekregen dus dat was wel leuk voor de afwisseling.

Zaterdag
Yannick en ik hadden een weekendje Rotterdam gepland. Eerst omdat we beide de 1/4e marathon zouden lopen maar beide konden we hem niet lopen. Maar een weekendje weg is altijd leuk natuurlijk dus dit ging gewoon door. Op zaterdag liepen we samen 3 x 3 min. Echt fijn dat ik telkens pijnvrij kan lopen en wel weer goed kan opbouwen. Over 7 weken loop ik als het goed is weer 30 min aan een stuk!!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *