Fastturtle Fysio update #2

Fastturtle Fysio update #2

Deze week was weer een goede week. Ik heb lekker veel gesport en ik mocht ook eindelijk weer hardlopen van de fysio! Beter dan dat wordt het natuurlijk niet.

Maandag
Ik begon de week meteen lekker sportief. Ik moest checken of mijn knie ook gevoelig was tijdens het fietsen. Ik ben dus lekker op de fiets naar werk gegaan. Dat is ongeveer 7 kilometer heen en 7 kilometer terug. Prima begin van de dag. Ik was alleen heel erg verkouden en dat merkte ik echt goed toen ik een brug op moest fietsen. Ik was helemaal buiten adem toen ik boven kwam haha. Ik was wel meteen goed wakker in ieder geval.

In de avond ben ik ook nog naar de sportschool gegaan. Ik deed hier de oefeningen die ik van de fysio heb gekregen en daarnaast sloot ik de training af met een wall sit. Echt een lekkere sportieve dag en ik kwam helemaal energiek thuis.

Dinsdag
Vandaag stond er weer een bezoekje aan de fysio op het programma. Omdat alles de hele week zo goed was gegaan (oefeningen en het fietsen) mocht ik weer een stukje hardlopen op de loopband. 1 minuut hardlopen en 1 minuut wandelen. Bij de tweede minuut voelde ik mijn knie weer dus moest ik stoppen. Maar ik was allang hartstikke blij dat ik weer mocht hardlopen! Ook waren we wel een beetje verbaasd over het herstel van mijn lichaam. Dit gaat namelijk echt super snel.

Woensdag
Ook vandaag stond ik weer in de sportschool. Je merkt direct dat het weer beter wordt want nu is het ineens heel erg druk. Ik kon gelukkig wel gewoon lekker rustig mijn oefeningen doen. Ook stond ik weer op de loopband. Deze keer kon ik al naar 3x 1 minuut voordat ik mijn knie voelde. Progressie!!

Zondag
Ik besloot om mijn knie wat rust te geven en ik sportte daarom zondag pas weer. Ik ging alleen een stukje hardlopen dus ik ging weer eens buiten lopen. Wat lekker was dit zeg, ook het weer werkte hierbij wel echt mee. Ik liep 2x 1 minuut en 3x 30 seconden. Ik voel mijn knie toch wel vrij snel en dan stop ik direct met lopen. Maar ik ben allang heel erg blij dat ik weer mag lopen!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *