Fastturtle: Fysio update #2

Fastturtle: Fysio update #2

Vorige week vrijdag 25 mei moest ik voor de derde keer naar de fysio met mijn liesklachten. Ik merkte gedurende de week eigenlijk al dat het heel goed ging. Dus toen ze vroeg hoe het ging zei ik ook dat ik geen last meer had. Maar vond zij ook dat de blessure voorbij was?

Eigenlijk merkte zij gedurende de behandelingen ald at het steeds beter werd. Ze maakte mijn heup telkens los door aan mijn been te trekken en deze te bewegen en heen en weer te doen. Dit werd steeds soepeler en was steeds makkelijker te bewegen. Dat merkte ik maar dat merkte de fysio gelukkig ook.

Daarnaast teste ze ook steeds hoe de spierspanning was en hoe mijn rectus aanvoelde. Ook dit werd steeds beter. Ik had alleen wat spierpijn dus het was wel gevoelig haha. Maar dit was bij beide benen even pijnlijk, zowel mijn blessurebeen als mijn goede been. Dit was dus ook beter geworden ten opzichte van de vorige keer.

Dus alles is beter geworden en ook de fysio was het ermee eens. Ik was genezen en ‘ontslagen’ van de behandeling. Uiteindelijk is het veel sneller gegaan dan ik had verwacht. Ik ben er super blij mee en weer helemaal up and running!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *