Even kletsen over: wintertijd

Even kletsen over: wintertijd

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik elk jaar weer een beetje tegen de wintertijd opkijk. De dagen worden korter en buiten wordt het kouder. Ook krijg ik hier altijd veel minder energie van en merk dat ik soms wat slechter in mijn vel zit in de winter. Maar..

Het heeft natuurlijk ook wel voordelen! Het is wel de allergezelligste tijd van het jaar. Dat het zo snel donker is heeft ook wel wat. Daarnaast kunnen de kaarsjes weer lekker aan en is Netflixen onder een dekentje op de bank ook heerlijk!

Ook merk ik echt dat ik dit de beste tijd vind om hard te lopen. Het is lekker koud buiten en daar houd ik van tijdens het hardlopen. Ik krijg het toch altijd al snel warm tijdens het hardlopen dus ik vind dit echt prima weer. Ik vind het ook helemaal niet moeilijk om mezelf te motiveren om te gaan lopen dus dat is heel erg fijn.

En daarnaast houd ik ook enorm veel van de feestdagen die altijd plaatsvinden in de wintertijd. Ik ben echt een familiemens dus kerst vind ik echt geweldig. En daarnaast hou ik natuurlijk ook van lekker eten dus kerst is echt mijn favoriete feestdag van het jaar.

En wat ik vandaag voor het eerst echt merkte was dat het niet meer donker is als ik naar mijn werk ga. De dagen worden weer langzaam langer en daar kan ik ook echt van genieten. Ik heb wel echt wat daglicht nodig op een dag anders dan zit ik echt minder goed in mijn vel. Nu kijk ik dus wel weer uit naar de zomertijd! Zo is er altijd wel iets om naar toe te leven.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *