Der Weg nach Köln #2

Der Weg nach Köln #2

De tweede week richting Keulen zit er ook al weer op. Dat 4 keer per week trainen is even wennen maar ik vind het wel heel erg leuk. Ik merk echt dat ik enorm veel motivatie heb en dat zie je dan ook terug in de trainingen. Lees je mee?

Maandag 11 juni
Op maandag was ik nog een extra dagje vrij omdat Yannick jarig was. Daarom stond ik in de ochtend al buiten voor mijn 5 kilometer herstelloopje. Het ging best goed maar ik moest wel weer echt veel moeite doen om mijn hartslag laag te houden. Ik ben benieuwd of dit ooit een beetje vanzelf gaat haha. En daarna heb ik dus samen met Yannick een racefiets gekocht. En natuurlijk wilden we meteen een ritje maken. We waren in Limburg dus het werd een ritje naar Valkenburg heen en weer met een pauze tussendoor waarin we een mega ijsje aten haha. Ik vond het echt super leuk maar ik moet nog wel een beetje wennen. Vooral het afdalen vond ik nog best spannend haha. Na 22 kilometer waren we weer thuis.

Dinsdag 12 juni
Op dinsdag stond ik in de sportschool. Toen ik thuis kwam van werk had ik eigenlijk helemaal geen zin en wilde ik liever eten bestellen en op de bank liggen haha. Maar toch besloten om gewoon naar de sportschool te gaan en dat was natuurlijk super fijn uiteindelijk.

Woensdag 13 juni
En op woensdag liep ik redelijk onverwacht een wedstrijd. Ik deed mee aan de Zomeravondcup. Dat is een wedstrijd die wordt georganiseerd door mijn atletiekvereniging. Hierrrr lees je hoe het ging!

Vrijdag 15 juni
Op vrijdag wilde ik eigenlijk mijn lange duurloop doen zodat ik zaterdag mee kon doen aan een andere training. Maar ik merkte vrijdag al heel snel dat ik dit beter niet kon doen. Ik had namelijk best wel last van mijn schenen en daarnaast ging mijn hartslag ook alle kanten op. Daarom besloot ik al snel om gewoon 10 kilometer te lopen (wat ik eigenlijk elke vrijdag op de planning heb). Dit ging nog wel redelijk maar ik was wel blij dat het voorbij was.

Zaterdag 16 juni
Op zaterdag ging ik een keer in mijn eentje naar de sportschool. Ik had er echt veel zin in en de oefeningen gingen ook erg goed. Voordat ik het wist was ik alweer een uurtje aan het sporten. Aan het einde heb ik even extra lang mijn spieren gerekt en de foamroller gebruikt. De benen voelden weer goed.

Zondag 17 juni
Op zondag deed ik dan mijn lange duurloop omdat het vrijdag was mislukt. Het ging vanaf het begin meteen zo lekker en ik voelde niks meer in mijn schenen. Na 4,5 kilometer stond ik wel weer thuis om even naar het toilet te gaan maar dat was het enige. Voor de rest kon ik voor mijn gevoel wel uren zo doorlopen!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *