De weg naar Amsterdam #20 (tapermodus)

De weg naar Amsterdam #20 (tapermodus)

Week 20… De allerlaatste week in de voorbereidingen voor Amsterdam. Week 20, ook de week waarin ik aan de start stond van de marathon van Amsterdam. Al met al een super spannende week! Ik liep deze week nog 2 keer en daarnaast stond ik dus aan de start van de marathon. Hoe deze week ging lees je hier.

Woensdag 17 oktober
Op woensdag stond ik weer op de baan. Omdat ik aan het taperen ben en rustig aan moest doen deed ik niet alle oefeningen mee. Daardoor kon ik al vrij snel aan de kern beginnen. De kern was deze keer ook niet heel erg heftig want ja, taperen. De training zat er dus snel op. De training ging wel heel erg goed en was gezellig weer met mijn trainingsmaatje. Heel erg veel zin in de marathon!

Zaterdag 20 oktober
Op zaterdag ging ik nog naar buiten voor een half uurtje loslopen. Ik ging iets te hard maar ik merkte dat mijn benen nog harder en langer wilden. Ik moest mezelf echt enorm inhouden. Dat de benen er al zoveel zin in hadden geeft wel echt enorm veel vertrouwen voor de marathon op zondag! Kom maar op.

Zondag 21 oktober
En op zondag was het zover: de marathon waar ik zo enorm lang naar uit heb gekeken en voor heb getraind. Hoe dat ging? Dat lees je vrijdag!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *