De weg naar Amsterdam #13

De weg naar Amsterdam #13

Dit was een beetje een rare week in de voorbereidingen voor Amsterdam. Ik liep maar 3 keer in plaats van 4, ik stond niet op de baan en ik liep mijn langste afstand ooit. Al met al was het wel een fijne week en kijk ik er met een voldaan gevoel op terug! Lees je mee?

Maandag 27 augustus
Op maandag stond ik wel weer bij de krachttraining. Ik had wel wat zware benen van het Vlieland weekend maar verder ging het eigenlijk wel prima. De training was pittig maar wel heel erg lekker. Ik was uiteindelijk heel blij dat ik wel gegaan was!

Dinsdag 28 augustus
Op dinsdag kon ik het niet laten en ging ik naar buiten voor een klein hardlooprondje. Het ging niet super goed maar ook niet heel slecht. Mijn benen moesten echt even inkomen en ik moet enorm wennen aan mijn nieuwe schoenen. Ik liep uiteindelijk toch nog 5 kilometer dus eigenlijk niks te klagen verder.

Donderdag 30 augustus
Op donderdag ging ik een rondje doen van 60 minuten. Ik had 2 paar nieuwe schoenen gekocht en vandaag wilde ik even het andere paar testen. Ik besloot om dit rondje te doen voordat ik naar mijn werk ging dus de wekker ging al vroeg. Het ging eigenlijk vanaf het begin al heel erg goed en ik zat er meteen lekker in. Ook had ik een vrij hoog tempo maar dit ging helemaal vanzelf. Zo mogen de rondjes vaker zijn! Ging met een super fijn en fris gevoel (na het douchen dan) naar mijn werk.

Zondag 1 september
Op zondag stond ik aan de start van de Wisenttrail. Een trail van 34KM lang. Hoe dat ging kan je woensdag lezen!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *