De grote kruidnootjes test!

De grote kruidnootjes test!

Sinterklaas is alweer een tijdje in het land dus ik vond het tijd voor een kruidnootjes test. Ik las overal over Van Delft en de speciale smaken kruidnoten die zij hadden en deze moest ik natuurlijk proberen!


Limoncello kruidnootjes
Yannick ging mee naar de Pepernotenfabriek en hij wilde graag de Limoncello kruidnootjes proberen. Bij deze lijkt het aan het begin alsof je een yoghurtpepernoot eet maar als je wat beter proeft dan proef je duidelijk limoncello. Ook proef je duidelijk de witte chocolade die om de kruidnoot heen zit. Ik vond deze echt heel lekker maar wel het minst lekker van de smaken die we gekocht hadden.

Stroopwafel kruidnootjes
Wat bij deze als eerste opvalt is dat de kruidnoten iets groter zijn dan die van de andere smaken. Je proeft direct stroopwafel als je deze in je mond steekt. Ik hou erg veel van stroopwafel dus deze vond ik heel erg lekker. Ook proef je duidelijk dat er veel kruiden in zitten en dat maakt de kruidnoot heel erg lekker.

Zure mat kruidnootjes
Toen ik las dat deze smaak bestond wilde ik deze direct proberen. Ten eerste omdat ik heel erg van zure matten houd en daarnaast ook omdat het een hele aparte smaak is. Ik was dus super benieuwd hoe dit zou smaken met een kruidnootje. Als je hem proeft dan proef je meteen zure mat en er zitten ook wat korrels in, net als bij een normale zure mat. Ook is hij een stuk zuurder dan ik verwacht had. Het is echt een hele chille combinatie en deze smaak heeft me echt verrast. Ik had eigenlijk verwacht dat dit niet super lekker zou zijn maar dat is het wel. Zeker een aanrader dus als je eens opzoek bent naar een speciaal soort kruidnoot in plaats van altijd maar de standaard smaak.

Welke smaak kruidnoot vind jij het lekkerst?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *