Amsterdam kriebels

Amsterdam kriebels

De kriebels voor de halve marathon van Amsterdam beginnen nu toch wel een beetje te komen. Ik heb er lang voor getraind en aanstaande zondag is het dan eindelijk het moment van de waarheid. Maar natuurlijk heb ik wel weer een pijntje wat niet weggaat. Lees je mee?

Ik heb al een tijdje last van mijn lies maar het was eigenlijk telkens niet erg genoeg om er wat mee te doen. Maar de pijn bleef wel. Hiervoor ben ik naar de fysio bij baantraining geweest en kreeg ik een oefening mee. Ik mocht wel blijven lopen.

Op dit moment is het eigenlijk nog steeds niet over. Ik kan er prima mee lopen hoor en op een gegeven moment tijdens het hardlopen trekt het ook wel weg. Maar het is natuurlijk niet ideaal. Toch mag ik de halve marathon hier wel mee lopen. De oorzaak is waarschijnlijk ook het fietsen van en naar werk en het komt dus niet door hardlopen.

Naast deze mini blessure wordt het dit weekend opeens heel erg lekker weer. En dat is natuurlijk niet verkeerd maar ineens in dat weer een wedstrijd lopen terwijl je daar al weken niet in getraind hebt is ook niet ideaal.

Maar ondanks dit allemaal moet ik natuurlijk vertrouwen op mijn trainingen. Ik ben echt heel goed getraind en al mijn lange duurlopen zijn goed gegaan. Ik weet ook wel dat ik het ga halen maar toch blijft het spannend. Het is natuurlijk wel mijn aller eerste halve marathon ooit.

Ik heb er wel echt onwijs veel zin in. We hebben ook een hotel geboekt in Amsterdam dus dat vind ik ook super leuk. En het hotel is dichtbij de start en de finish, perfect! Ook heb ik de week na de halve marathon lekker vakantie. Genoeg om naar uit te kijken.

En oh ja, de app van 2017 is online. Je kunt me hier volgen. Je kunt me vinden met startnummer: 32992.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *