Afspeellijst voor een wedstrijd

Afspeellijst voor een wedstrijd

Ik heb nu al een aantal keer een lijstje met mijn favoriete nummers gedeeld van die maand. Maar een afspeellijst voor een wedstrijd is echt heel erg anders. Ben je benieuwd? Lees dan mee!

In een afspeellijst speciaal voor een wedstrijd staat namelijk alleen maar uptempo muziek. Ik wil dan eigenlijk altijd mezelf overtreffen dus dan ga ik geen langzame muziek luisteren. Nobody to Love zit er ook altijd in want dit is mijn powersong. Als ik er even doorheen zit dan krijg ik hierdoor altijd weer even wat energie.


Het is dus een mix van hitjes met wat dubstep en er zit zelfs een beetje softrock in. Dit is mijn afspeellijst voor mijn 5K wedstrijd tijdens de 10K van Nederland die ik vandaag als het goed is gelopen heb. Als je wilt weten hoe dit is gegaan, kijk op Instagram! De afspeellijst is wel iets langer, dan kan ik tijdens het lopen nog wat skippen als ik toch geen zin heb in een nummer.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *