5 tips om je snel fit te voelen

5 tips om je snel fit te voelen

Juist als het zo snel donker is buiten voelen mensen zich vaak wat minder fit. Iedereen zit wat minder goed in zijn of haar vel en de stap naar buiten is groter dan in de zomer. Om die reden deel ik 5 tips om je snel weer fit te voelen. Lees je mee?

 1. Wandel na het eten. 
  Ik probeer sowieso elke dag 10.000 stappen te zetten. Dit meet ik met de stappenteller in mijn horloge. Ik merk hiervan echt grote positieve verschillen in hoe ik me voel. Ik loop dus naar de bus en stap vaak een halte eerder uit. Zo kom ik elke dag wel aan mijn 10.000 stappen. En vaak wandel ik ook nog een stukje na het eten met Yannick. Dit is fijn voor het gevoel en daarnaast ook een gezellig momentje op de dag!
 2. Doe thuis een korte workout.
  Iedereen heeft wel tijd voor een korte workout. Je voelt je hier sneller fit door en daarnaast kost het niet zoveel tijd. Dit kun je doen met workouts uit de NTC+ app of van YouTube.
 3. Doe een yoga workout.
  Van yoga kan je, je echt heel erg fit voelen. Mensen onderschatten dit vaak. Maar je spieren rekken en strekken door middel van een yoga workout kan juist heel erg verfrissend werken. Je hoeft niet altijd keihard te trainen om jezelf fit te voelen. Yoga werkt ook heel goed. Oh en yoga is soms ook heel hard werken!
 4. Eet slim en voel je daardoor fitter.
  Als je veel ‘troep’ eet dan voel je, je echt niet beter! Natuurlijk moet het af en toe kunnen maar zoek hierin de balans. Wissel het gezonde eten af met een lekkere ongezonde snack. En een avond per week kan je prima frietjes of pizza eten hoor. Als je ook gewoon alle gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt!
 5. Pak de stress aan.
  Van stress kan je, je echt enorm niet fit voelen. En de stress kan je ook heel erg goed aanpakken met de tips van hierboven. Bedenk ook waar de stress vandaan komt en of je de bron kan wegnemen. Dat werkt natuurlijk het allerbeste.

Wat zijn jouw tips om je snel weer fit te voelen?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *