2017 in 17 punten

2017 in 17 punten

Zo op de laatste dag van 2017 wil ik jullie graag meenemen naar hoe 2017 voor mij was. Dit wil ik doen door het jaar uit te lichten in 17 punten. Er zijn namelijk veel leuke en ook wat minder leuke dingen gebeurt. Lees je mee?

1. Mijn baan. Ik begon het jaar natuurlijk met mijn nieuwe baan bij Trend People. Dit was allemaal heel spannend. Helaas was dit het toch niet helemaal voor mij en werk in intussen alweer bij ASA Onderwijs. Wat kan het soms toch snel gaan allemaal!
2. Ik begon dit jaar heel enthousiast met mijn trainingen voor de Halve Marathon van Utrecht. Maar helaas gooide een blesusre roet in het eten en  kon ik deze wedstrijd niet lopen. Gelukkig was in met goede begeleiding redelijk snel van deze blessure af.
3. Toch nog even over die blessure. Ik baalde er wel echt enorm van en ik merkte ook wel dat mijn conditie hier echt van achteruit was gegaan. Op dit moment kan ik wel zeggen dat mijn conditie van toen weer terug is, en de blessure had ik in maart. Moet je nagaan hoelang dat toch heeft geduurd.
4. Lange duurlopen. Ja de lange duurlopen stonden in veel maanden dit jaar toch wel centraal. Eerst natuurlijk getraind voor de Halve Marathon van Utrecht en later in het jaar de Halve Marathon van Amsterdam. Zelfs op vakantie gingen deze duurlopen gewoon door!
5. Ook mijn verjaardag dit jaar was weer erg geslaagd. Samen met Yannick ben ik naar de Apenheul geweest en ’s avonds zijn we heerlijk uiteten gegaan. Zo mogen ze elk jaar wel zijn!
6. Ook heb ik best veel hardloopwedstrijden gelopen dit jaar. De ene leuker dan de ander maar stuk voor stuk prestaties waar ik blij mee ben! En dan vooral de Damloop. Ik vond dit echt een leuke wedstrijd om te doen. Volgend jaar weer?
7. Nu we het toch over de hardloopwedstrijden hebben kan ik natuurlijk de Halve Marathon van Amsterdam ook niet overslaan. Nog steeds had ik liever gewild dat het anders was gelopen maar ik ben toch wel trots dat ik het gedaan heb.
8. Ook ben ik dit jaar gaan samenwonen met Yannick. Dit is nog steeds echt het leukste ooit en echt een goede keuze geweest. Ben er nog elke dag blij mee!
9. Ook qua eten is er wel het een en ander veranderd in mijn leven. Eerst besloten om minder vlees te eten en het varkensvlees helemaal te laten staan. Later in het jaar toch besloten om helemaal geen vlees meer te eten. Wel eet ik af en toe nog vis!
10. Ook heb ik dit jaar leuke tripjes gehad. Vooral de zomervakantie was echt te gek. Samen met Yannick 3 landen bezocht in 2 weken: Portugal, Italië en Spanje. Heerlijk weer gehad en het onwijs naar onze zin gehad daar!
11. De geboorte van mijn neefje kan natuurlijk ook niet ontbreken in deze lijst. Ik ben echt een enorm familiemens en ben echt dol op mijn neefjes en nichtjes.
12.Ook liep ik dit jaar een nieuw PR op de 10K! Echt super leuk. Dit was zelfs tijdens de Damloop waarbij ik dus nog 6,1k langer door moest lopen. Ik denk dat ik op een 10K dus nog wel sneller kan dan toen.
13. Verder heb ik ook sinds dit jaar voor het eerst een eigen auto. Samen met Yannick heb ik een Opel Karl. We hebben dit via private lease aangeschaft. Echt super leuk.
14. Ook merk ik dat ik het bloggen weer echt ontdekt hebt. Ik doe het echt met veel plezier en hoop ook dat mijn site de komende jaren gaat groeien!
15. Vandaag liep ik samen met Yannick mijn eerste trail ooit. Hoe dat ging kunnen jullie volgende week lezen!
16. Ook ben ik dit jaar bij veel leuke feestjes geweest. Maar het leukste was denk ik wel John Mayer. Ik ben echt een enorme fan van hem en de kaartjes waren binnen 5 minuten uitverkocht. Erg leuk dat wij dus kaartjes hadden bemachtigd!
17.En als laatste wil ik zeggen dat ik echt enorm dankbaar ben voor mijn vrienden en familie. Zij hebben er ook voor gezorgd dat dit zo’n topjaar was!

Op naar 2018!

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *