❤ KERST ❤

❤ KERST ❤

Oh jongens, het is alweer bijna kerst! Zoals ik vorig jaar al vertelde is dit echt mijn favoriete feestdag van het jaar. Ik ben echt een familiemens en daarom vind ik dit ook zo leuk. Lekker met zijn alle samen, gezelligheid en dan ook nog eens veel eten. Wat wil je nog meer? Lees je mee?

Als eerste wil ik jullie hele fijne kerstdagen wensen. Ik hoop dat het mooie dagen worden en jullie hier ook van kunnen genieten!

Gisteren heb ik samen met Yannick kerst gevierd. We hebben cadeautjes voor elkaar gekocht en we hebben lekker kaasfondue gegeten. Super lekker en heel gezellig. Met kerst zelf gaan we altijd naar familie dus dan hebben we er geen tijd voor. Sinds vorig jaar vieren we het dus samen voordat het echt kerst is. Ook hebben we gewoon gesport vandaag. Ik vind het wel fijn en belangrijk dat, dat gewoon doorgaat ook al is het kerst. Dan kan je ook weer wat meer eten ;).

De 24e (vandaag dus) rijden we in de middag naar Limburg. Daar wonen de ouders van Yannick. Hier gaan we ’s avonds met wat ooms en tantes gourmetten. Altijd goed natuurlijk en ook heel erg lekker!

Ook op de 25e zijn we nog in Limburg. Hier beginnen we ’s ochtends met een rondje hardlopen. Daarna maken we ons klaar voor de dag. In de middag gaan we vaak niet heel veel doen. Ik denk dat we elkaar cadeautjes geven. ’s Avonds gaan we uiteten. Super leuk! Ik heb dit nog bijna nooit gedaan met kerst dus dat is wel weer eens wat vernieuwds.

Op de 26e rijden we vanaf Limburg naar Barneveld om daar kerst met mijn familie te vieren. Iedereen maakt een gerechtje en dat eten we dan met zijn alle op. Soort tapashapjes dus! Ook echt super leuk en gezellig.

Ik kijk er enorm naar uit en heb echt veel zin in deze dagen. Wat gaan jullie allemaal doen?

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *