❤Gelukslijstje❤

❤Gelukslijstje❤

Het is alweer een tijdje geleden dat ik zo’n lijstje heb gemaakt dus ik vond het wel weer eens tijd. Er is genoeg om blij mee te zijn en gelukkig van te worden. Daarom heb ik weer eens een aantal redenen op een rijtje gezet waar ik blij mee ben. Lees je mee?

❤Met mijn werk! Ik ben echt heel erg blij dat ik de overstap heb gemaakt naar ASA Onderwijs. Ik voel me veel beter in deze functie en ga met veel meer plezier naar mijn werk.
❤Dat de dagen langzaam weer wat langer worden. Ik hou echt van daglicht en ik ben enorm blij dat er weer wat meer van is op een dag.
❤Bijna elke dag werken in de binnenstad van Utrecht. Lekker bruisend en er is altijd wel wat te doen. Ik hou ervan.
❤Dat we weer 2 keer per week naar de sportschool gaan. Ik voel me hier veel beter bij en ik zie ook wel vrij snel weer verandering. Ook kan ik overal weer wat meer gewicht pakken dus dat is ook erg leuk.
❤Onbeperkt sushi eten. Gisteren zijn we uiteten geweest met collega’s en hebben we onbeperkt sushi gegeten. Hier krijg ik echt geen genoeg van!
❤Samenwonen is iets waar ik nog steeds heel blij en gelukkig van word.
❤Onze eerste eigen auto!
❤Gezond eten en me daardoor weer veel beter in mijn vel voelen. Grappig dat een paar kleine veranderingen zo’n groot verschil kunnen maken!
❤Dat we dit weekend een weekendje weggaan met mijn familie. Hebben we vorig jaar ook gedaan en was heel gezellig.
❤Dat we weer wat langere afstanden lopen met hardlopen. Vind dat stiekem toch wel erg leuk.

Liefs Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *